Alaturi de cele mai indragite personaje, veti invata retete delicioase, transmise prin cantec, dans si veselie. O sa fie dezvaluit si ingredientul magic, necesar oricarei retete reusite.

Amplificam misterul si cu un invitat surpriza - Clownela, o fetita prietenoasa, plina de lipici la copii, care a pregatit un program special de dans numit Mini Disco.

Am adunat asadar ingredientele necesare unei petreceri reusite si lansam invitatia catre toata familia pentru a ni se alatura distractiei. Va asteptam cu drag la spectacol, sa invatam sa gatim impreuna pe ritmuri de dans si veselie!

Durata spectacolului: 50 minute

Spectacol pentru audienta prescolari (2-7 ani) si scolari (8-12 ani).

Locatia : sala de concerte a Scolii de Muzica „George Enescu”, Sighetul Marmatiei

Biletele se gasesc online pe site-ul BLT.ro sau se pot procura direct de la sala inainte de eveniment si la distribuitorii locali.

PRET BILETE:
VIP: 25 lei
Categoria I: 19 lei
Categoria II: 15 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și