Ce spun martorii bătăii

”Un băiat în vârstă de 20 ani a fost agresat fizic de un bărbat în vârstă de 37 ani. Băiatul a fost preluat și transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, fiind ulterior transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Din câte știm băiatul se află într-o stare destul de gravă, fiindu-i afectate căile respiratorii deoarece ar avea o fractură craniană în zona nasului.

Totul ar fi început acum un an de zile când tânărul agresat alături de tatăl lui ar fi mers la muncă în străinătate și domnul patron ar fi refuzat inițial să îi dea banii datorați pentru munca depusă. Victima ar fi postat pe Facebook pentru ca toți doritorii să aibă grijă să nu muncească pe gratis.

Bărbatul agresor l-a urmărit cu mașina. A ajuns în zona supermarketului unde a fost așteptat să iasă. Ce a urmat este greu de povestit. Pumni, picioare, înjurături. Bătaie în toată regula. La toate acestea au asistat fiul agresorului (care nu are mai mult de 6 ani) dar și nevasta acestuia. Se uitau ca la spectacol” ne povestește un cititor.

Poliția confirmă incidentul

Polițiștii au fost sesizați prin 112 despre producerea unui scandal în zona respectivă. Un tânăr în vârstă de 20 ani din Săpânța ar fi fost agresat de un bărbat în vârstă de 37 ani. Urmează ca tânărul să depună plângere iar în funcție de concluziile medico-legale se vor continua cercetările.

ACTUALIZARE

Punct de vedere

Sus- numita victima și tatăl sau au fost plătiți conform muncii prestate, toate dovezile existând pe extrasele de cont. În agresiunea menționată, numita victima nu a fost așteptată de către agresor, ci victima la ieșirea din magazin s-a îndreptat sfidător spre asa numitul agresor. Asa numita victima este cunoscuta de personalul magazinului ca având un comportament sfidător și deviant, fapt pentru care inclusiv paza magazinului nu a dorit sa intervină. Toată aceasta situație ne dorim sa fie rezolvata legal, fără exercitarea violentei. Din păcate, familia asa numitei victime este manipulata de către un membru familial cu antecedente penale.

Gradul de veri de-al doilea cu victima și sotia asa numitului agresor ne aduce într-o situație neplacuta de a păta amintirea bunicilor pusa la loc de cinste.

Speram ca lucrurile sa fie procedural corecte, de aceea v-am oferit și acest punct de vedere.
Toate cele bune și liniștitoare pentru ambele familii ne dorim. Ancheta este în curs.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și