Pe timpul actiunii, un echipaj mobil al politiei de frontiera a depistat in trafic, pe raza localitatii Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, o autoutilitara marca Fiat Ducato, condusa de Adrian K., in varsta de 42 ani, domiciliat pe raza judetului Bihor.

“In urma controlului efectuat asupra autoturismului, politistii de frontiera au descoperit, in compartimentul marfa, un loc special amenajat in care au fost observate mai multe pachete cu tigari.

Drept urmare, barbatul impreuna cu autoutilitara a fost dus la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In continuarea cercetarilor, s-a constatat faptul ca autoutilitara avea confectionat un loc special pentru transportul tigarilor, in compartimentul marfa al acesteia, loc ce a fost amenajat in podeaua autovehiculului.

In acesta, lucratorii nostri au descoperit o cantitate impresionanta de tigari, de provenienta ucraineana, iar in urma inventarierii acesteia a rezultat cantitatea de 11.080 pachete”, se arata intr-un comunicat al ITPF Sighetu Marmatiei.

Tigarile, in valoare de 121.000 lei, urmau sa ajunga pe piata neagra de desfacere insa, in urma actiunii acestea au fost ridicate in vederea confiscarii.

Totodata, barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, iar autoturismul folosit la transportul tigarilor a fost ridicat in vederea continuarii cercetarilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și