Autoritatile romane continua demersurile pentru construirea podului de peste Tisa. In cel mai scurt timp ar urma sa fie semnat memorandumul pentru executia podului, iar in paralel se asteapta si rezultatul licitatiei care a fost organizata pentru executia acestui obiectiv.

“Dimineata m-a sunat directorul CNADNR prin care mi-a comunicat ca au fost depuse trei oferte pentru executare si proiectie pod peste Tisa si in cel mai scurt timp se va semna memorandumul cu ministrul de externe, Titus Corlatean, si ministrul de externe ucrainean”, a afirmat prefectul judetului Maramures, Anton Rohian.

Reprezentantii Prefecturii Maramures estimeaza ca in maximum 50 de zile se va cunoaste si numele firmei care va castiga licitatia.

“Astazi, podul peste Tisa este o realitate. 50 de zile sunt: 25 pentru evaluarea celor trei oferte si 25 pentru contestare”, a adaugat Anton Rohian.

In prezent, localitatile Sighetu Marmatiei si Solotvino (Ucraina) sunt legate printr-un pod cu o singura banda pe sens, construit la inceputul anilor 2000 si consolidat in perioada 2007-2008.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet