Ieri seara, mai multe persoane s-au încăierat pe strada Avram Iancu din centrul municipiului. La un moment dat, un bărbat aflat în mijlocul încăierării a căzut la pământ și a intrat în stop cardio respirator. Un echipaj de prim ajutor a intervenit imediat la fața locului și după ce i-au acordat îngrijirile medicale l-au transportat la unitatea de primire urgențe a spitalului din Sighetu Marmației. După mai multe manevre de resuscitare bărbatul a fost stabilizat, însă, pentru că se afla în stare gravă, a fost transportat cu Ambulanța la spitalul din Baia Mare. Un echipaj al poliției a demarat o anchetă în acest caz.

Scandalul s-a produs în jurul orei 19.00 pe strada Avram Iancu din localitate, zonă în care în ultima perioadă au fost înregistrate mai multe conflicte, inclusiv o crimă, când o femeie a murit după ce i-a fost tăiată beregata. In urma altercatiei, un bărbat de 47 de ani a fost transportat la unitatea de primire urgențe a spitalului din Sighetu Marmației. În prima etapă, victima nu prezenta semne vizibile unei agresiuni după care medicii i-au descoperit un hematom pareto occipital stâng. Apoi, preț de aproximativ 30 de secunde acesta a fost resuscitat Dat fiind starea gravă în care bărbatul se afla, medicii au decis transferul acestuia la spitalul din Baia Mare pentru ingrijiri medicale de specialitate. ”Pacientul se afla in comă, stabil hemodinamic, stabil tensional su cu puls periferic prezent. Am decis transferul in Baia Mare pentru investigatii medicale de specialitate” au aratat medicii de la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei.

Din nefericire, sigheteanul a decedat la câteva ore după ce a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Cadrele medicale au relatat că bărbatul a fost transferat în stare foarte gravă, astfel că, încă de la început, medicii au fost reticenţi cu privire la starea lui de sănătate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet