Polițiștii au sosit în scurt timp la fața locului. Conform declarațiilor unor locuitori din cartierul în cauză, ușa de la apartament era încuiată din interior și bărbatul suspectat ca fiind autorul agresiunii a refuzat să deschidă. Halucinant este cea ne povestesc locuitorii din cartier: până au reușit polițiștii să deschidă ușa, bărbatul ar fi coborât de la etajul trei al blocului pe un fir de electricitate pe exteriorul imobilului, făcându-se nevăzut.

IPJ Maramureș a trimis pentru Sighet 247 următorul comunicat:

„Luni seara, în jurul orei 21.00, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați despre faptul că o minoră din municipiu ar fi fost agresată sexual de către un membru al familiei. S-a luat măsura examinării minorei de 16 ani de către personalul medical din cadrul Spitalului Sighetu Marmației. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsuri legale.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată, un bărbat de 59 de ani din Sighetu Marmației. Toate activitățile sunt coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Făptuitorul încă nu a fost prins, fiind identificat și căutat de polițiști”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet