Accidentul s-a petrecut la primele ore ale dimineții. Echipajele de intervenție au fost alertate în jurul orei 5.00. Pompierii de la descarcerare, echipajele SMURD, ale ambulanței și poliției s-au deplasat lângă cimitirul din zona Cearda a municipiului Sighetu Marmației.

La fața locului au găsit un autoturism ieșit de pe partea carosabilă, distrus în totalitate. Între fiarele contorsionate au fost găsiți trei tineri: șoferul, vărul acestuia și un alt tânăr.

Șoferul și un pasager au fost scoși și preluați de echipajele medicale, fiind duși la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Pentru vărul șoferului nu s-a putut face nimic acesta fiind decedat.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele producerii accidentului. Se pare că șoferul autoturismului circula cu viteză excesivă. De altfel, mașina distrusă a fost găsită la o distanță apreciabilă față de partea carosabilă.

Conform informațiilor noastre se pare că la volanul autoturismului BMW înmatriculat în Italia se afla un tânăr în vârstă de 24 de ani. Alături de el, pasager pe scaunul din dreapta fata se afla un tânăr de 18 ani, iar pe bancheta din spate, vărul șoferului în vârstă de 22 ani. Toți trei locuiesc în cartierul sighetean Iapa. Cei trei circulau spre orașul Sighet.

Din cauza vitezei excesive, pe o porțiune de drum în aliniament, șoferul a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea, s-a lovit de o bariera care duce la Cimitirul Săracilor din Sighet. Apoi mașina s-a răsturnat pe plafon zeci de metri.

În urma accidentului tânărul de pe bancheta din spate în vârstă de 22 ani, vărul șoferului, a decedat pe loc. Șoferul și pasagerul din dreapta față au fost duși la Spitalul Sighet, fiind în acest moment în afara oricărui pericol.

BMW-ul condus de tânărul de 24 de ani a rupt și stâlpul de semnalizare a liniei de frontieră româno-ucraineană, apoi și-a continuat drumul. A rupt mai mulți copaci și a căzut într-o râpă adâncă de câțiva metri.

ACUTALIZARE: Conform ultimelor informații sosite la redacție, se pare că persoana decedată este verișor cu șoferul, nu fratele așa cum s-a vehiculat inițial.

Citește și

loading...