S-au deplasat la o adresă de unde au mai luat în autoturism un alt prieten. În timp ce autoturismul rula cu viteză ridicată pe o stradă din Sighet, un echipaj al poliției rutiere i-a făcut semn să oprească, iar T.R s-a conformat.

Constatând că șoferul autoturismului prezenta simptome specifice consumului de băuturi alcoolice, lucrătorii de poliție l-au condus la Spitalul Sighetu Marmației, unde i-au fost prelevate probe biologice.

Din buletinul de analiză toxicologică a rezultat că T.R. avea o alcoolemie de 1,35 g/l alcool pur în sânge. De asemenea, Serviciul Comunitar de Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor a comunicat că T.R. nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

„T.R. a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, a spus Ioan Ardelean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet