Procurorii ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului SIMA GRIGORE, pentru omor calificat.

În data de 25 iulie în jurul orei 20.00, în timp ce inculpatul Sima Grigore se afla pe str.A.I. din SM, judeţul Maramureş, pe fondul unui conflict spontan cu victima M.I., i-a aplicat acesteia lovituri cu o cârjă ortopedică în zona capului şi în zona toraco-abdominală, cauzându-i leziuni în urma cărora victima a decedat. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş. „Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

Tot procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv, a inculpatului KOVACS BANDI, pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Anchetatorii au reţinut că în noaptea de 1 spre 2 iulie în timp ce inculpatul Kovacs Bandi se afla în locuinţa sa improvizată într-o baracă dintre liniile de cale ferată ale Staţiei CF Marfă din BM, pe fondul consumului de alcool, a aplicat victimei L.S. mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, cauzându-i leziuni grave în urma cărora aceasta a decedat. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet