La Sighetu Marmaţiei, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr de 26 de ani şi un bărbat de 51 de ani, ambii din localitate, pe numele cărora Tribunalul Maramureş a emis mandate de executare a pedepsei închisorii. Ei au fost condamnaţi la doi ani şi şase luni, respective doi ani detenţie, pentru comiterea de infracţiuni prevăzute de Codul Vamal.

La Vişeu de Sus, poliţiştii au identificat un bărbat de 32 de ani din Petrova, condamnat la executarea unei pedepse de doi ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Tot pentru comiterea de infracţiuni rutiere a fost condamnat şi un alt tânăr, de 22 de ani, din Moisei. Acesta are de executat un an, două luni şi zece zile închisoare pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu numere false de înmatriculare.

Poliţiştii din Bistra au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Curtea de Apel Cluj. Ei au identificat un bărbat din localitate ce are de executat o pedeapsă de trei ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

Cei în cauză îşi vor executa pedeapsa în penitenciar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și