Acest aspect neplăcut datează de multă vreme, din cauza unor erori făcute de către cei care au executat lucrările de asfaltare a zonei centrale. Aceştia nu au lăsat o pantă de scurgere a apei pluviale.

“Sunt foarte dezamăgit de domnul primar, care nu se implică în soluționarea aspectelor negative sesizate de către cetățeni. Regret că am votat cu el în speranța că va fi alături de noi. Ca să trecem strada, suntem nevoiți fie să o luăm prin apă, fie să trecem în zona carosabilă, expunându-ne riscului de a fi accidentați. Fiind o zonă centrală, se și înregistrează un trafic pietonal și auto foarte mare. Poate domnul primar va mai merge și el pe jos, nu doar cu mașina, pentru a vedea realitatea”, a spus pensionarul Sergiu Luscalov.

“Când s-a făcut recepția lucrărilor de asfaltare din centrul Sighetului, s-a știut de lipsa pantei de scurgere. Nu a interesat pe nimeni. Recepția s-a făcut fără a se remedia acest neajuns. Același lucru riscă să se repete și în cazul lucrărilor de pe strada Mihai Viteazul. Apa pluvială staționează și acolo. Trebuie dată o atenție mărită modului în care se fac recepțiile lucrărilor edilitare pentru a se evita asemenea saituații neplăcute”, a spus George L.

Liviu ȘIMAN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet