Cititorii noștri ne-au trimis fotografii și imagini video cu multe aspecte negative legate de orașul de malul Tisei. Am prezentat faptul că lipsa toaletelor publice îi determină pe oameni să își facă nevoile pe unde apucă, în văzul tuturor. Am prezentat imagini cu tinere cărora nu le pasă de curățenia orașului și „sparg semințe” fără niciun stres, aruncând cojile pe jos. În ambele cazuri Poliția Locală Sighetu Marmației deși există, în fapt lipsește cu desăvârșire.

Acum ne oprim la un alt caz, petrecut tot la Sighetu Marmației. Un cititor a trimis pe adresa redacției vasiledale.ro fotografii și filmări video despre cum a ajuns Sighetul un adevărat „rai al boschetarilor”.

„Poliția trece non stop prin centrul orașului, însă niciodată nu îi vede. Acest individ din imagini are și cuțit la el. Așa umblă pe străzi. Se pișă în mijlocul drumului, ziua în amiaza mare, cu fața spre lume și spre copii. Și nimeni nu vede. În plus el golește coșurile de gunoi pe jos, caută și apoi plecă lăsând mizeria pe jos”. scrie un sighetean pe adresa redacției.

Ce vor face autoritățile, rămâne de văzut!

Avertisment: Imaginile video conțin limbaj licențios:

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și