La eveniment a participat chiar legendarul jucător care a evoluat în Groapa cu Lei de la Guadalajara, din Mexico 70. Alături de acesta s-a aflat un alt nume celebru din fotbalul mondial, Miodrag Belodedici, dublu câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua București și Steaua Roșie Belgrad.

Investitori, reprezentanți ai sponsorilor, membrii staff-ului tehnic și administrativ al Academiei Emeric Dembroschi s-au regăsit printre participanții la acest prim pas din viața noului edificiu sportiv.

Mă simt onorat că Academia din orașul formării mele îmi poartă numele. Nu am uitat niciodată de unde am plecat și mă bucur că acasă la mine școala fotbalistică ce-mi poartă numele va încerca să ofere fotbalului alte talente din acest izvor nesecat numit Maramureș, a spus, în discursul său, Emeric Dembroschi. Declarat Cetățean de Onoare al Sighetului încă din 2011, marele fost fotbalist, a primit și diploma cu titlurile aferente din partea primarului municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli.

Este un excelent moment ca Sighetul să mai dea lumii un Emeric Dembroschi, iar din proiectul văzut aici, am convingerea că Academia care poartă numele maestrului Dembroschi, va reuși să ofere cel puțin un jucător de talia sa, a spus Miodrag Belodedici.

Citește tot articolul pe radiocluj.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet