Alături de pompieri, care au intervenit pentru limitarea şi stingerea incendiului, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Sighetu Marmaţiei care au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere şi au demarat activităţile specifice pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incendiul.

În urma verificărilor efectuate cu operativitate, ieri după-amiază poliţiştii de investigaţii criminale din municipiu au stabilit că un bărbat de 45 de ani, din Sighetu Marmaţiei, este bănuit de comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere.

Ca urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus internarea acestuia la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării unui examen psihiatric privind capacitatea de exercițiu la momentul sâvârșirii faptei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și