La data de 01 octombrie a.c. la ora 20.29, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați de către o femeie de 35 de ani, care a apelat numărul unic de urgență sesizând faptul că soțul acesteia, un bărbat de 36 de ani din Câmpulung la Tisa a agresat-o fizic. Victima a refuzat transportul la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale și totodată a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

La data de 02 octombrie a.c., la ora 10.00, polițiștii sigheteni au fost sesizați cu privire la faptul că în timp ce victima se afla la sora sa în Sighetu Marmației, soțul său a urmărit-o. Polițiștii au constatat faptul că există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.

La data de 02 octombrie a.c., la ora 14.20, polițiștii sigheteni au fost sesizați din nou prin apel 112 cu privire la faptul că bărbatul s-a deplasat pe strada Lazu Șesului din Sighetu Marmației, unde i-a aplicat soției sale mai multe lovituri cu un obiect tăietor ascuțit, provocându-i leziuni corporale. Totodată, fiul acestora, un tânăr de 15 ani, a intervenit pentru a-și apăra mama, moment în care și lui i-au fost provocate leziuni corporale.

Aceștia au fost transportați la Spitalul din Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma activităților întreprinse de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei sigheteni, bărbatul de 36 de ani a fost identificat în municipiul Sighetu Marmației, iar față de acesta s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu, încălcarea ordinului de protecție provizoriu și tentativă la omor calificat asupra a două persoane vătămate.

Astfel, ieri, 03 octombrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureș a dispus reținerea bărbatului de 36 de ani. Acesta a fost depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și