La intersecția cu strada Dragoș Vodă, autoturismul a efectuat viraj la stânga spre centrul orașului, nerespectând semnificația indicatorului ”obligatoriu la dreapta”, motiv pentru care polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind semnalele acustice și luminoase.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 47 de ani din Sighetu Marmației. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În acest weekend, pe numele altor trei tineri de 18, 21 și 23 de ani din Câmpulung la Tisa, Vișeu de Sus și Sighetu Marmației, polițiștii din Sighetu Marmației, au întocmit dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Un alt tânăr de 21 de ani din Vișeu de Sus a fost depistat la volanul unui autoturism și, fiind testat cu aparatul DrugTest, acesta a indicat un rezultat pozitiv. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea depistării prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și