Între un grup de șase persoane a izbucnit un scandal uriaș în care s-au folosit bâte și spray lacrimogen și, bineînțeles, pumni și picioare. Incidentul a avut loc azi noapte în jurul orei 00:30.

Unul dintre cei care au participat la bătaie a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe un bărbat în spate, în zona plămânilor.

Victima a fost dusă la Spitalul municipal Sighet, fiind transferată ulterior la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Autorul a fugit și încă nu a fost prins de poliție.

ACTUALIZARE Comunicat oficial IPJ Maramureș

În urma unei sesizări prin SNUAU 112, azi noapte polițiștii din Sighetu Marmației au intervenit de urgență pe strada Dragoș Vodă din municipiu pentru aplanarea unei stări conflictuale între mai multe persoane. În momentul în care au ajuns la fața locului un tânăr de 31 de ani prezenta leziuni în urma altercației, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Activitățile specifice desfășurate cu operativitate de polițiști au dus la identificarea și audierea persoanelor implicate în încăierare și a martorilor prezenți la fața locului. Este vorba despre cinci bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 52 de ani, care se aflau în stare de ebrietate.

Cercetările efectuate până în acest moment au relevat că aceștia s-au agresat reciproc în fața unui local public, pe fondul unor discuții în contradictoriu, iar în timpul agresiunii participanții au folosit spray lacrimogen și obiecte contondente.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de încăierare, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și