Cum se desfășoară vaccinarea la centrul drive-through:

• Asigură-te că ai asupra ta actul de identitate

• Urmărește marcajele direcționale pentru a intra în perimetrul centrului de vaccinare. Personalul medical va măsura temperatura corporală cu termometre fără contact. Completează chestionarul de triaj vaccinare și acordul pacientului informat (dacă le ai completate de acasă, acestea vor fi verificate de personalul medical). Declară personalului medical dacă ai fost vaccinat cu alt produs (Astra Zeneca sau Moderna) După validarea eligibilității de către personal, poți înainta spre zona semnalizată pentru vaccinare

• Registratură și vaccinare - Urmărește marcajele pentru a intra în zona de înregistrare și vaccinare. Prezintă actul de identitate pentru înregistrarea în sistemul național Rovaccinare. Pregătește brațul pentru vaccinare, nu este nevoie să cobori din mașină, personalul medical se va ocupa de tot și te va ghida.

• Zonă post vaccinare 15 minute Te rugăm să parchezi mașina pe unul dintre locurile de parcare marcate, pentru un interval de 15 minute de la administrarea vaccinului.

• Zona post vaccinare este monitorizată în permanență de personalul medical, te rugăm să le comunici acestora orice disconfort sau reacție pe care o simți după administrarea vaccinului. După vaccinare ți se va înmâna adeverința și ți se va comunica data și ora pentru rapel.

”Încurajez toți sighetenii să se vaccineze, aceasta fiind singura modalitate de a reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții!”, a spus Primarul municipiului Sighetu Marmației, Vasile Moldovan.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și