În baza probatoriului administrat de poliţişti, doi dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, iar unul dintre ei a fost internat la spitalul din Sighetu Marmaţiei.

Verificărle efectuate până în acest moment de poliţişti au relevat că joi, 24 octombrie, cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani, au sustras prin violenţă telefonul mobil al unui sighetean de 58 de ani, care se deplasa pe strada Ignişului din municipiu. De asemenea, în urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că în cursul aceleiaşi zile, cei trei l-au deposedat pri violenţă de telefonul mobil pe un alt sighetean de 57 de ani, în timp ce se afla în zona străzii Unirii din municipiu.

Vineri, după ce au fost identificaţi, cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar instanţa a luat măsura arestării lor preventive. Telefoanele mobile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și