Măsura „Sprijin pentru România”, în cadrul căreia se vor aloca tichetele sociale, pe suport electronic, pentru produse alimentare și mese calde se va desfășura în perioada 1 iunie 2022 – 31 decembrie 2022.

Tichetele sociale (alocațiile pentru produse alimentare și mese calde) vor fi virate în contul beneficiarilor eligibili - după emiterea si livrarea suportului electronic (cardului) începând cu 20 iunie 2022
și până la finalul lunii februarie 2023. Beneficiarii se obligă să păstreze cardul/ suportul electronic/ pentru tichete sociale produse alimentare și mese calde.

Sumele (tichetele) alocate vor putea fi utilizate în termen de 12 luni, de la data alocării pe card; Tichetele neutilizate în termen de 12 luni își vor pierde valabilitatea și nu vor putea fi re-alocate.

Suma totală alocată beneficiarilor de tichete sociale pentru produse alimentare și mese calde variază în funcție de data începerii eligibilității. Beneficiarii a căror eligibilitate începe în luna iunie 2022 vor primi patru tichete sociale (alocări) în valoare de 250 lei / alocare. Sumele vor putea fi utilizate în termen de cel mult 12 luni de la data alocării. Pentru a putea afla soldul curent / suma disponibilă pe cardul dumneavoastră și pentru alte informații despre card vă rugăm să apelați Serviciul Clienți al emitentului la
numărul de telefon înscris pe verso card.

Puteți să efectuați plăti cu Tichetele Sociale, pe suport electronic, pentru produse alimentare și mese calde numai în rețeaua de magazine / comercianți afiliați ai emitentului cardului. Magazinele afiliate vor avea expuse – la intrare sau la casa de marcat - un afiș sau semn distinctiv care va indica acceptarea tichetelor sociale, pe suport electronic, pentru produse alimentare și mese calde.

Pentru a consulta lista magazinelor afiliate de emitentul cardului dumneavoastră vă rugam sa accesați:

- www.edenred.ro/ro/comercianti-parteneri

Magazine afiliate EDENRED ➔ selectați Edenred Social Alimente

- Lista magazinelor afiliate SODEXO este disponibila la:
www.cardsodexo.ro ➔ selectați produsul Sodexo Produse Alimentare și Mese Calde
www.upromania.ro/parteneri-afiliati/harta-afiliati/

Magazine afiliate UP ROMANIA ➔ selectați “Card Social produse alimentare și mese calde”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și