La Sighetu Marmaţiei poliţiştii au oprit pentru verificări 30 de autovehicule şi au aplicat, pentru cele 18 contravenţii constatate, amenzi care a depăşit valoarea de 6 000 de lei. Patru şoferi au rămas fără permise de conducere.

Din cele 19 autovehicule verificate de poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag, şase transportau material lemnos. Au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, trei pentru nerespectarea normelor privind transportul materialelor lemnoase şi 13 pentru abateri de la O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Amenzile aplicate au fost de aproximativ 9000 de lei, a fost reţinut un permis de conducere în cazul unui şofer care a efectuat o depăşire încălcând linia continuă şi au fost confiscaţi 4.5 mc lemn, esenţă fag.

Pe drumurile publice de pe raza oraşului Cavnic poliţiştii au acţionat împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramreş: 19 şoferi verificaţi, 10 sancţiuni contravenţionale aplicate şi patru certificate de înmatriculare ridicate. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 2500 de lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și