Sâmbătă, 25 iunie a.c., în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Ucraina, în care călătoreau patru persoane. La controlul de frontieră, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali au descoperit, în bagaje, un pistol marca Zoraki (calibru 9 mm), șapte cartușe de calibru 9 mm, fără proiectil și alte trei cartușe de 9 mm cu proiectil de cauciuc.

Geanta în interiorul căreia au fost găsite articolele aparține unei ucrainence în vârstă de 39 de ani, care a declarat că bunurile aparțin, de fapt, fiului său, care și le-ar fi uitat în geanta ei. Iar femeia nu a verificat conținutul genții înainte de a porni în călătorie.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Totodată, articolele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet