Printre cele mai importante, se numără proiectul privind aprobarea dării în folosință gratuită a unui spațiu pentru Asociația pentru promovarea sănătății din Sighet. Asociația urmează să preia un spațiu situat în curtea „Kahan”, spațiu în care se vor desfășura diverse activități umanitare cu titlu gratuit pentru sigheteni.

Un alt proiect care urmează să fie supus votului este cel privind inscripționarea denumirii municipiului Sighetu Marmației în limbile română, maghiară și ucraineană la intrările și ieșirile în și din localitate.

Pe ordinea de zi se regăsește și proiectul care prevede aprobarea înființării a patru posturi de consilieri în cadrul Aparatului de specialitate al Primarului, două în Serviciul Domeniul public și două în cadrul Serviciului Tehnic. Totodată, primarul mai propune și înființarea postului de city manager.

Consilierii locali sigheteni vor vota astăzi și proiectul privind înființarea cabinetului viceprimarului, prin care se propune înființarea postului de consilier personal al viceprimarului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet