Trotuarele cu denivelări produc neplăceri mai ales celor care se deplasează cu dificultate, persoane vârstnice care se folosesc de bastoane. Cel mai rău este când dorești să traversezi pe trecerile de pietoni. De ani buni încoace, când plouă acestea sunt acoperite de apă. Ești nevoit să le ocolești pe partea carosabilă, expunându-te astfel pericolului de a fi surprins și accidentat.

“Sunt pensionar și mă deplasez cu dificultate. Trebuie să fiu atent cum merg pe trotuar. Începând cu aleea Mihai Eminescu și până în zona centrală trotuarele arată jalnic. Dcă scăpăm de denivelări trebuie să fim atenți să nu călcăm în excrementele câinilor fără stăpân, care își fac veacul în zona centrală”, a spus Ioan Pop.

“Ca să traversez strada sunt nevoit să merg prin apă. Mi-e frică să ocolesc. Ar fi tare bine să se găsească o soluție ca apa de ploaie să nu mai staționeze pe trecerile de pietoni. Vor veni și ninsorile și situația se va complica și mai tare”, a spus Violeta Sas.

“Când s-a făcut recepția lucrărilor ce s-au derulat cu mai mulți ani în urmă s-au trecut cu vederea deficiențele de execuție. Consecința acestui fapt este că noi trebuie să umblăm prin apă ca să putem travesa “, a spus Vasile Neacșu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și