“Alături de voluntarii din cadrul mai multor ONG-uri sighetene, am început distribuirea a 2800 de kituri constând în produse de igienă personală și dezinfectante. Beneficiarii sunt persoanele de peste 65 de ani cu venituri modeste precum și alte categorii de persoane defavorizate. Întreaga acțiune are ca scop prevenirea infectării cu coronavirus”, a spus Marius Volcovinschi, directorul Direcției de Asistență Socială Sighet.

“Împreună cu cei de la DAS am derulat o serie de activități menite a veni în sprijinul categoriilor de persoane defavorizate. În prezent, participăm la distribuirea kiturilor care vor contribui la măsurile de prevenție împotriva coronavirusului. Vom fi și în continuare implicați în asemenea activități, de fiecare dată când va fi nevoie”, a spus Istvan Șafar, vicepreședinte Asociația “SMISZ” Sighet.

“Le mulțumin celor care s-au gândit și la noi, cei mai în vârstă. Ne vor prinde tare bine lucrurile primite. Foarte frumos că și tinerii sigheteni se implică pentru a ne ajuta pe noi”, a spus Vasile Pop.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!