În lipsa acesteia mulți își fac nevoile adesea pe unde apucă, situație anormală pentru o urbe care se vrea a fi una europeană. Acest aspect a fost adus în atenție în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Local Sighet de către consilierul local Nicolae Iuga.

“Din anul 2o14 a devenit operațional Centrul de Informare Turistică situat în zona centrală a municipiului. Jumătate din acest Centru este toaletă publică, care nu este deschisă publicului. Am solicitat actualului primar pur și simplu să deschidă toaleta. Ne tot plângem că nu avem o toaletă publică și ne tot chinuim să amenajăm una, în condițiile în care avem una perfect funcțională, care stă închisă”, a spus Nicolae Iuga. Cele afirmate de alesul local sunt contrazise de coordonatorul Centrului.

“Aici sunt doar două toalete. Una pentru personal și alta pentru turiștii care ne trec pargul. Toaletele din interiorul Centrului nu pot deservi municipiul”, a spus Petru Măran, coordonatorul Centrului de Informare Turistică. Până când sighetenii vor beneficia de o toaletă publică trebuie să găsească alte soluții.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și