"Ne pare rău să primim vestea că Simona a fost nevoită să se retragă din turneu din cauze medicale și îi urmă recuperare rapidă, în timp pentru Australian Open. O așteptăm la Sydney anul viitor", a declarat directorul turneului de la Sydney, Alistair MacDonald.

"În timpul turneului de la Shenzhen (câștigat de Halep) am avut o problemă la stomac. Am simțit că nu pot juca. Am așteptat până în ziua meciului pentru a vedea dacă voi fi bine, dar nu pot juca. Așadar, am decis să mă retrag, pentru că e cel mai bun lucru", a declarat Simona Halep.

"Sunt tristă pentru că nu pot juca la acest turneu. Am venit să joc și nu e bine că fac această pauză. Trebuie să îmi revin și să mă gândesc doar la tenis", a mai spus Halep.

Românca declarase și după finala de la Shenzhen (China) că s-a simțit rău înaintea ultimului act cu Timea Bacsinszky (6-4, 6-4). "Nu știu cum am jucat finala de la Shenzhen, ca să fiu sinceră. Cred că a fost grație adrenalinei, pentru că doream să câștig turneul. Nu m-am gândit prea mult la mine, ci doar la joc, și am făcut-o foarte bine", a mai spus numărul trei mondial

Simona Halep a fost înlocuită la Sydney de americanca Nicole Gibbs, învinsă în optimi de Karolina Pliskova (22 ani, 22 WTA), cu 6-0, 6-0, în doar 38 de minute.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și