Descoperirea nefericită a fost făcută de către nora bărbatului, în momentul în care a mers să il cheme la masă. Aceasta l-a găsit pe socrul său în cameră, spânzurat de o grindă.

Medicii de pe ambulanţă sosiţi la faţa locului nu au putut să facă altceva decât să constate decesul. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Apropiaţii bărbatului sunt şocaţi de cele întâmplate. Unul dintre săteni a declarat pentru Sighet247 că ieri seara bărbatul şi-a chemat toţi prietenii la un pahar şi s-a plâns că îi este greu fără soţia lui, care a decedat în urmă cu aproximativ trei ani.

Acesta nu a lăsat nici un bilet de adio. El locuia împreună cu fiul şi nora sa.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

ACTUALIZARE

"În data de 9 martie, la ora 21.45, poliţia a fost sesizată că prin serviciul unic de urgenţă 112, un bărbat a fost găsit spânzurat. Cadavrul a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea necropsiei, urmând ca la finalizarea procedurilor, în funcţie de rezultatul cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale", a precizat Dumitriţa Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și