Un echipaj al poliţiei împreună cu un criminalist s-au deplasat de urgenţă la faţa locului unde au demarat o anchetă. Nimeni nu a mai putut face nimic pentru salvarea acestuia. La examinarea exterioară a cadavrului anchetatorii nu au găsit urme de violenţă. În plus, aceştia nu au găsit niciun bilet prin care tânărul să explice motivele pentru care a ales să îşi ia viaţa.

Oficialii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş au menţionat faptul că ieri după amiază poliţiştii din Sighetu Marmaţiei a fost solicitaţi să intervină pe strada Zimbrului, acolo unde au găsit un tânăr de 24 de ani spânzurat într-o anexă gospodărească.

„Solictarea a avut loc ieri după orele amiezii şi tânărul a fost găsit spânzurat într-o anexă gospodăreasci din municipiul Sighetu Marmaţiei. La examinarea exterioară a cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului urmând ca necropsia să stabilească cauza exactă a decesului. Poliţiştii nu au găsit vre-un bilet de adio” a declarat Cecilia Grozavu, din cadrul IPJ Maramureş.

UPDATE:

Prietenii lui Marius Ierima, tânărul despre care se crede că s-a sinucis, sunt șocați la aflarea veștii și au postat pe pagina sa de FaceBOOK numeroase mesaje de condoleanțe.

„Inca sunt in stare de soc !!! Nu pot sa-mi revin, nu pot sa cred ca ai ales drumul asta, nu pot sa cred ca ti-ai lasat parintii asa !!! Viata este o lupta continua, iar tu ai ales sa nu mai lupti !!! Incredibil, e strigator la cer !!! Ma rog ca Dumnezeu sa te ierte, sa te odihnesti in pace, suflet bland!!! Vei ramane mereu in sufletele noastre !!! Ma rog ca parintii tai sa fie tari!!! Te-ai dus prea devreme, mult prea devreme !!!!”, spune unul dintre prietenii săi de pe FaceBOOK.

Tânărul a fost student la medicină la Universitatea din Oradea în anul IV și încă nu se cunosc motivele care l-au determinat pe acesta să se sinucidă.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet