Grozăvia s-a produs marți, 11 februarie, când maramureșeanul Stan Mihai zis ”Ciula” din localitatea Piatra comuna Remeți efectua munci ocazionale în localitatea Moișeni din Satu Mare. La un moment dat, i s-a făcut rău şi a fost transportat la spitalul din Satu Mare. După ce a fost investigat medical, bărbatul a rămas internat și în urma unei erori, pacientul a fost declarat mort.

Personalul medical al spitalului din Satu Mare a anunțat autoritățile din Remeți cu privire la decesul maramureșeanului, care la rândul lor au anunțat familia acestuia despre cele întâmplate. Potrivit obiceiurilor creștinești, au fost trase clopotele în sat iar familia ”decedatului” a cumpărat un sicriu, coroane și un costum acestuia, după care s-au deplasat la Satu Mare pentru a prelua cadavrul. Spre uimirea familiei îndoliate, bărbatul a fost găsit într-un salon al spitalului citind un ziar iar în momentul în care și-a văzut apropiații i-a întrebat ”mi-ați adus mâncare?”.

Acestora nu le-a venit să creadă cele întâmplate, dar în final s-au bucurat că totul a fost doar o greșeală. După ce au depășit surpriza momentului s-au gândit să returneze sicriul magazinului de pompe funebre, însă aceștia au refuzat returnarea deoarce pe sicriu era inscripționat numele bărbatului despre care toată lumea știa că este decedat.

Cadrele medicale ale spitalului din Satu Mare au arătat că zilele acestea urmază ca pacientul să fie externat din spital.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet