Jurnaliştii de la Access Hollywood au aflat, luni, câteva detalii legate de viitorul francizei cinematografice "Fast & Furious", informează accesshollywood.com.

O sursă a declarat pentru Access Hollywood că Paul Walker trebuia să revină pe platourile de filmare din Atlanta în cursul zilei de luni. Aceeaşi sursă spune că reprezentanţii studiourilor Universal participă în aceste zile la multe şedinţe, încercând să stabilească direcţia pe care o va urma această franciză cinematografică.

Producătorii au filmat deja 55 de zile pentru "Furios şi iute 7" şi mai aveau nevoie de încă 25 de zile de filmare.

Cele mai multe dintre zilele rămase de filmat necesitau prezenţa actorului Paul Walker, interpretul personajului Brian O`Conner, un fost ofiţer de poliţie devenit agent FBI şi apoi bandit, care adora maşinile de curse.

Potrivit aceleiaşi surse, va fi nevoie de cel puţin o săptămână până când echipa de creaţie şi reprezentanţii studiourilor Universal vor decide direcţia pe care o va urma noul film.

În ciuda morţii lui Paul Walker, o altă sursă a declarat pentru The Hollywood Reporter că filmările vor continua, iar al şaptelea film din franciza "Fast & Furious" nu va fi anulat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și