Astfel, s-au semnat contractele pentru Zona 2, Sighetu Marmației și Zona 3, Moisei – Borșa. Serviciul de salubrizare în Zona 2 se adresează unui număr de 31 de unități administrativ-teritoriale, cu o populație însumată de peste 140.000 de locuitori, iar Zona 3, cuprinde cinci UAT-uri, populația deservită fiind de aproximativ 60.500 de locuitori.

Conform informațiilor obținute de Sighet 247, câștigătorul licitației fiind pentru zona Sighet SC Herodot Grup SRL (firma care și în prezent prestează același serviciu pe o parte din zona mai sus-amintită) în asociere cu Glodsal SRL, iar pentru zona Borșa SC Glodsal SRL.

Operatorii desemnați câștigători în procedura de licitație au la dispoziție un termen de 180 de zile perioadă de mobilizare, timp în care vor trebui să asigure mijloacele tehnice necesare activității de salubrizare, dar și să obțină toate autorizațiile și licențele necesare. Până la emiterea ordinului de începere a serviciului în baza contractelor actuale, activitatea de salubrizare în cele 36 de unități administrativ-teritoriale se va desfășura în continuare, în baza contractelor aflate în executare în acest moment. În momentul în care noile contracte vor intra în vigoare, toate celelalte vor fi reziliate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet