Astfel, polițiștii au controlat la peste 900 de autovehicule, fiind aplicate 414 sancțiuni contravenționale, în valoare de 175.951 de lei.
Ca măsuri complementare, polițiștii maramureșeni au reținut 43 de permise de conducere și șapte certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au constatat opt infracțiuni comise la regimul rutier.

Recordul negativ din acest week-end a fost ”atins” de un bărbat de 36 din Ulmeni, care a fost identificat în trafic de polițiștii din Ulmeni, cu o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Următorii în clasament sunt doi bărbați de 26 și 36 de ani din Unguraș și Răzoare cărora etilotestul le-a indicat valori de 0,94 și 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 47 de ani au fost depistați la volanul unor autovehicule de polițiștii maramureșeni fără a deține permis de conducere valabil. Un alt bărbat de 38 de ani a fost depistat de polițiștii din Ulmeni pe D.J. 182B în Băița de Sub Codru, iar în urma testării cu analizatorul de droguri, acesta a indicat un rezultat pozitiv. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge și urină.
Rezultatul? Dosare penale pe numele acestora.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet