Într-o clipă, vieţile celor doi tineri, soţ şi soţie, sunt date peste cap de bolidul scăpat de sub control. Maşina cu mulţi cai putere năvăleşte în staţia unde aşteptau liniştiţi pe bancă şi îi striveşte sub ochii îngroziţi ai trecătorilor. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Cu ultimele puteri, femeia şi bărbatul strigă după ajutor. Până să vină poliţia, şoferul de 20 de ani şi cei doi pasageri se învârt şocaţi pe lângă victime.

Martorii spun că șoferul râdea când a coborât din mașină

Simona Vasiac, reporter Observator: Cum a reacţionat şoferul când s-a dat jos din mașina?”

Martor: ”Nu reacționa deloc. O stat și râdea”.

Din blocuri încep să iasă oamenii, alertaţi de haosul de afară.

Martor: ”Din somn m-am trezit, s-au auzit urlete. Eu dormeam la ora aceea. Am văzut-o pe biata fata de 21 de ani, în fata băncii acolo făra piciorul stang, rupt, iar domnul era acolo”.

Nimeni nu va putea uita prea curând scenele de groază.

Femeia cu piciorul amputat este în comă profundă
Cei doi tineri au ajuns la Spitalul județean de urgență din Baia Mare. Între timp, bărbatul de 23 de ani a fost transferat la o clinică de chirurgie generală din Cluj. Femeia a suferit deja prima operație de amputare a piciorului.

Oros Alexandru, manager Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: ”Diagnosticul este unul rezervat, încă e în coma profundă”.

Şoferul nu este la prima abatere. Potrivit unor surse, a mai fost implicat şi anul trecut într-un alt accident de circulație soldat cu pagube materiale.

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: ”Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero”.

Tânărul a fost audiat de polițiști şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și