Invitat să cânte a doua zi de Paşte pe scena din Baia Mare, Faydee a ajuns în Maramureş mai repede cu două zile şi a petrecut Sărbătorile Pascale la Ieud, în Maramureşul istoric. A petrecut înconjurat de trupa lui dar şi de doi membri ai familiei aşa cum se cuvine: cu ouă roşii, cozonac şi mâncare cum numai în Maramureş se găteşte.

“O Doamne, a fost uimitor. Am petrecut cu doi membri ai familiei mele şi am sărbătorit cu ouă roşii, cu dulciuri grozave şi mâncare şi am petrecut foarte, foarte bine”, a spus Faydee.

A respectat în totalitate tradiţiile locului şi chiar a îmbrăcat straie tradiţionale pentru o şedinţă foto ad-hoc. A postat instantaneele pe pagina personală de Facebook şi a adunat în scurt timp numeroase aprecieri şi comentarii pozitive. A învăţat chiar şi câteva cuvinte în limba română.

”Am învăţat să spun <> şi să ciocnesc ouă roşii. Nu ştiam că aşa se face dar mi-a plăcut foarte, foarte mult”, a mai spus Faydee.

Fady Fatrouni, născut pe 2 februarie 1987, în Sydney, Australia, cunoscut după numele de scenă Faydee, este un cântăreț și compozitor de muzică R&B, dance și pop australian de origine libaneză. “Can`t Let Go”, “Laugh Till You Cry”, “Maria” au fost doar câteva dintre melodiile pe care admiratorii lui Faydee le-au putut fredona live, alături de el la conertul de luni, 2 mai din Centrul Vechi al oraşului Baia Mare, un eveniment organizat de primarul Cătălin Cherecheș și Consiliul Local.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet