Sorin Rednic primar înseamnă garanția experienței și a profesionalismului. Sorin Rednic primarul va reprezenta un succes colectiv, un succes al sighetenilor.

Avantajul meu este că iubesc acest oraș, îl simt parte din mine și îmi este ușor să mă implic în problemele comunității. Prezența calmă, de neclintit, încrederea în semeni și abilitatea sunt calități care atrag în jurul meu oameni potriviți, onești, capabili și responsabili să ofere sighetenilor o administrație publică accesibilă, eficientă și transmisibilă. Sprijinirea și promovarea mediului de afaceri, promovarea de investiții, elaborarea de proiecte pe termen mediu și lung, reabilitarea infrastructurii municipalității și atragerea de fonduri nerambursabile vor contribui la dezvoltarea economică și socială a municipiului, la bunăstarea cetățenilor, la un mediu sigur și confortant. Vremurile de criză sunt mereu perioade de angajamente față de idei și de proiecte, de recuperare a resurselor, de planuri ambițioase și practice, de consolidare și de inițiative comune, de relansare economică, precum și de a găsi forța necesară prin unitate pentru binele orașului și al sighetenilor.
Sorin Rednic este omul activ, implicat și responsabil al comunității, de bună credință și de anvergură, solidar cu sighetenii și capabil să reseteze relația administrația publică locală-cetățean, indiferent cât de puternice sunt forțele și contracandidații care încearcă acum să profite de acest moment nou de răscruce din viața comunității.


Material realizat și distribuit de operatorul economic Zapca Daniel Înt.Ind., comandat de Sorin Ioan Rednic candidat independent. CUI: 242001107

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și