Una dintre activităţile propuse şi organizate de către jandarmi alături de partenerii din Asociaţia Esperando, Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania şi instituţiile media este şi spectacolul caritabil care va avea ca scop susţinerea persoanelor cu dizabilităţi asistate social de către Asociaţia Esperando, sub deviza „Arta pentru mobilitate; Jandarmii şi artiştii susţin mobilitatea persoanelor cu dizabilităţi”.

Acest spectacol se va desfăşura joi, 23 martie a.c., începând cu ora 16.00, şi va fi susţinut de către Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania în incinta Teatrului Municipal din Baia Mare. Biletele se pot achiziţiona de la sediul Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania, preţul fiind de 20 lei/persoană.

De asemenea, cei care vor să se alăture iniţiativei noastre de a ajuta acest caz, o vor putea face prin depunerea în contul Asociaţiei Esperando a sumelor pe care le cred de cuviinţă. Donaţiile şi încasările se vor face prin contul Asociaţiei Esperando RO 76OTPV350001032546RO01 OTP Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și