Proiectul are ca obiectiv lucrări de modernizare a ambulatoriului și achiziționarea de dotări noi, cu aparatură modernă, la cele mai înalte standarde de calitate. De asemenea, și spațiul din ambulator va fi organizat într-un mod mult mai practic și accesibil pentru ca personalul medical să își poată desfășura activitatea cât mai eficient, iar pacienții să beneficieze de cele mai bune condiții.

Reabilitarea ambulatoriului integrat al spitalului şi dotarea acestuia cu echipamente performante vor conduce la îmbunătățirea calității serviciilor medicale, la creșterea calității vieții, continuarea reformei în sistemul sanitar şi, pe termen lung, la apropierea de indicatorii de sănătate şi demografici ai țărilor civilizate. Beneficiarii direcţi ai proiectului sunt pacienții consultați în ambulatoriu, iar beneficiarii indirecţi sunt reprezentați de populaţia județului Maramureș, aproximativ 460 000 locuitori.

Activitatea Ambulatoriului Integrat reprezintă o prioritate absolută pentru Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, de aceea este foarte important să investim în modernizarea și dezvoltarea acestuia. Mulțumesc domnului Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, pentru sprijinul oferit acestui proiect important pentru sănătatea maramureșenilor.

Datorită acestei finanţări, SJUBM va lărgi gama de servicii medicale oferite în ambulator, ce deservește 38 de specialități, urmând deschiderea de alte 5 cabinete medicale, implicit specialități noi(neonatologie, anestezie terapie intensivă, radioterapie, cardiologie pediatrică, pneumologie ), ceea ce va duce la creşterea nivelului calitativ al actului medical, inclusiv prin realizarea de noi tipuri de investigaţii medicale. Acest succes este și meritul echipei, de aceea le mulțumesc pentru efortul depus tuturor celor care au fost implicați în etapa de pregătire a proiectului.

Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare - Ministerul Sănătății a aprobat finanțarea pentru modernizarea, extinderea şi dotarea cabinetelor din ambulatoriile de specialitate

Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare - Ministerul Sănătății a aprobat finanțarea pentru modernizarea, extinderea şi dotarea cabinetelor din ambulatoriile de specialitate

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și