În ultimii ani, SRI a făcut o tradiție din publicarea unor mesaje amuzante și ambigue, care fac referire atât la evenimentul din ziua respectivă, cât și la diferite trăsături ale activității instituției.

Spre exemplu, în 8 Martie, pe pagina de Facebook a instituției a fost publicată o urare inedită pentru femeile care își sărbătoreau ziua: ”Sunteți cele mai fidele detectoare de minciuni”. Și de Crăciun, SRI a postat un mesaj amuzant: ”Sărbători fericite tuturor curioșilor”. Mesajul este alăturat unei fotografii în care doi copii îl pândesc pe Moș Crăciun pentru a vedea dacă există sau nu.

De asemenea, în noaptea de Înviere SRI a publicat un mesaj similar: ”Unele taine trebuie împărtășite” este mesajul scris la baza unei fotografii întunecate în care apare o sursă de lumină.

Ambasada Suediei, cunoscută la rândul său pentru mesajele amuzante transmise pe Facebook cu diferite ocazii, a trolat SRI chiar de ziua instituției, atunci când le-a urat: ”La mulți ani! Către băieții cu ochi albaștri, de la băieții cu ochi albaștri”, aluzie la cum sunt numiți metaforic ofițerii SRI vs. trăsăturile fizice ale nordicilor.

Ambasada Suediei s-a remarcat prin astfel de postări încă de la celebrul scandal cu plăcuțele de înmatriculare anti-PSD. Și la anunțul lui Dragnea privind o presupusă tentativă de asasinat împotriva sa, Ambasada Suediei a reacționat ironic.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet