Peste 50 de utilaje echipate pentru deszapezire, respectiv autofreze, buldozere, autogredere, autolame cu raspanditor de material antiderapant, tractoare cu lama, incarcatoare, remorchere si unimoguri cu raspanditor sunt pregatite la sediul societatii de drumuri judetene.

George Moldovan, vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, alaturi de directorul Societatii Drumuri si Poduri S.A, Gheorghe Popan Dorca s-au deplasat, in dupa-amiaza zilei de joi, 30 noiembrie, in zona Cavnic, acolo unde a fost semnalat un mic ambuteiaj provocat de o masina echipata necorespunzator pentru iarna, dar situatia a fost remediata in scurt timp.

Pe drumul judetean Baia Sprie – Barsana se afla, in prezent, sase utilaje de deszapezire intre Cavnic si Budesti, iar executivul Consiliului Judetean tine legatura atat cu politia rutiera, cat si cu reprezentantii Institutiei Prefectului, comunicarea intre toti cei implicati in procesul de deszapezire desfasurandu-se cu rapiditate. Alte sase utilaje sunt pregatite sa intervina in cazul in care ninsoarea se va accentua, insa in prezent aceasta zona este circulabila in conditii de iarna.

Executivul Consiliului Judetean Maramures face un apel catre soferii care tranziteaza drumurile din judet sa aiba masinile echipate corespunzator pentru acest sezon. Totodata, conducatorii auto sunt rugati sa evite, pe cat posibil, zonele in care ninge abundent, pentru a acorda prioritate utilajelor de deszapezire sa actioneze in vederea fluidizarii traficului si asigurarii conditiilor optime de deplasare pentru toti soferii, se mai arata in comunicat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet