Vârful în vârsta de 23 de ani, care s-a consacrat la rivala Dinamo, va purta tricoul cu numărul 29 și se va alătura lotului condus de Constantin Gâlcă în Antalya începând de vineri seara.

"Sunt bucuros pentru că am semnat și voi îmbrăca tricoul Stelei. Știam despre interesul de a mă transfera încă de anul trecut și consider că este un pas înainte în cariera mea să evoluez pentru o echipa care-și propune performanță pe plan european. Acum, rămâne să muncesc foarte mult pentru a demonstra că merit să joc la Steaua și sper să nu înșel așteptările, fiindcă sunt conștient de faptul că efortul făcut de club trebuie recompensat prin evoluții bune. Îmi doresc să câștig trofee și mă bucur pentru faptul că mă aflu la un club care-mi va ușura această misiune", a declarat Țucudean pentru site-ul Stelei.

George Țucudean s-a născut pe 30 aprilie 1991 la Arad și și-a început cariera la UTA. În 2010 a fost transferat de Dinamo, echipa la care a evoluat timp de trei ani, fiind apoi achiziționat de către Standard Liege. În returul sezonului trecut a fost împrumutat de belgieni tot la Dinamo, iar în actuala stagiune a jucat pentru Charlton Athletic, din a doua ligă engleză, pentru care a evoluat în 23 de partide și a înscris de două ori. Are în palmares Cupa României și Supercupa României, ambele cucerite în tricoul lui Dinamo, în sezonul 2011-2012.

În lotul Stelei se mai află doi jucători care au evoluat în trecut la Dinamo, fundașii Srgian Luchin și Gabriel Tamaș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și