Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Însă nu vor lipsi nici melodiile pe care artistul le-a scris în pandemie, perioadă care l-a obligat la o lungă introspecţie.

În turneu, Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță) cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals). Însă, invitatul special al concertului susţinut de Sting este chiar fiul acestuia. Joe Sumner, fiul lui Sting, va fi prezent la toate datele nou anunțate.

Povestea noului album Sting
Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, va fi lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare.

Bilete la concertul Sting de pe 15 martie 2022
Biletele se pun în vânzare vineri, 12 noiembrie, la ora 11:00. Membrii Fan Clubului Sting vor avea posibilitatea de a cumpăra bilete în pre-sales înaintea publicului larg, accesând www.sting.com. Cel mai scump bilet la concert costă 315 lei, iar cel mai ieftin - 198 de lei.

Sting a mai concertat la Cluj în augut 2017. Atunci artistul a adunat mai bine de 10.000 de fani în faţa scenei. Superstarul britanic şi fiul lui, Joe Sumner, i-au încântat pe români cu hituri celebre.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și