Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o femeie de 32 de ani din Bârsana, însărcinată în aproximativ 20 săptămâni.
Aceasta se afla într-o stare de inconștiență, prezentând mai multe leziuni la nivelul corpului, fiind preluată și transportată de un echipaj din cadrul S.A.J. Maramureș la Spitalul Sighetu Marmației în vederea acordării de îngrijiri medicale, ulterior aceasta a fost transportată cu un elicopter S.M.U.R.D. la Spitalul Județean Maramureș, în vederea acordării asistenței medicale de specialitate.

Totodată, a fost identificat și apelantul, un bărbat de 30 de ani din Strâmtura, care a relatat faptul că pe fondul consumului de alcool și a geloziei i-a aplicat femeii mai multe lovituri pe corp și a strâns-o cu mâinile de gât.

De asemenea, bărbatul a mai relatat că și în data de 25 februarie i-a aplicat victimei mai multe lovituri în zona feței din același motiv.
Bărbatul a fost internat la Secția Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.

În cauză, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și