Astfel, incepand de vineri, cei care doresc sa fie solidari cu Andrei Szilagyi, baimareanul care a fost ranit in incendiul din Colectiv, o pot face donand in cadrul campaniei. Pentru strangerea de fonduri s-au amplasat urne in mai multe cafenele, pub-uri si magazine din oras. Gasiti urnele campaniei „Solidari cu Andrei!” in: La Moustache, Crama Millennium, Club Route 66, Barbarossa, Podul Viilor 9, Le Bistrot, Cafeneaua Charlie, Pizzeria Cinquecento, Hotel Mara, Il Padrino, The Oak si magazinele Andana Pan din Str Victoriei nr. 92A, Str. Cuza Voda nr. 9A/1, Bd-ul Decebal nr.8, P-ta Revolutiei nr.6-2, Str. Pasunii nr. 2A, Str. Mihai Eminescu nr. 56 si str. Iuliu Maniu nr. 6.

Campania “Solidari cu Andrei! Baimarenii sunt un colectiv.” a fost initiata de un grup de tineri baimareni si este sustinuta de urmatoarele ong-uri care activeaza in Baia Mare: Centru pentru Dezvoltare Durabila Greentin, Fundatia de Voluntari Somaschi, Asociatia DEIS, Centrul pentru Transformare Sociala, Asociatia Reinvent, American International School of Transylvania, ASSOC, Asociatia Yellow Shirts, YMCA Baia Mare, Team for Youth Association si Asociatia Mansio. Banii colectati din urne vor fi virati integral in conturile deschise pe numele lui Andrei la Banca Transilvania.

Cei care vor sa faca donatii direct in cont, o pot face folosind urmatoarele conturi, deschise pe numele SZILAGYI ANDREI CATALIN la Banca Transilvania:

IBAN RO50BTRL01301201Z20434XX – cont in Lei.

IBAN RO10BTRLEURCRT00Z2043401 – cont in Euro.

Mai multe informatii despre campanie pot fi obtinute si pe pagina de facebook – Solidari cu Andrei.

Citește și

loading...