Atacul armat a avut loc în cinematograful Grand 16 din orașul Lafayette în timpul proiecției filmului "Trainwreck" (O tipă... dezastru), potrivit presei locale.

SUA: Cel puțin șase răniți într-un atac armat într-un cinematograf din Louisiana

Cel puțin șase persoane au fost rănite de gloanțe joi într-un cinematograf din Louisiana (sudul Statelor Unite) în timpul proiecției comediei "Crazy Amy", a informat presa locală, potrivit AFP.

Atacul armat, care s-a încheiat, a avut loc Grand Theatre, afirmă The Daily Advertiser, cotidianul orașului Lafayette, citând un responsabil local.

"Rugăciuni pentru Lafayette la Grand Theater. Discut cu colonelul poliției statului despre atacul armat de la Lafayette", a scris pe Twitter guvernatorul de Louisiana, Bobby Jindal, în drum spre locul tragediei.

Imagini difuzate la posturile de televiziune au arătat zeci mașini de poliție și ambulanțe în fața cinematografului.

Acest atac armat a avut loc într-un moment în care un juriu din Colorado deliberează pentru a condamna sau nu la moarte un tânăr găsit vinovat de uciderea a 12 persoane într-un masacru comis într-o sală de cinema din Aurora, în iulie 2012, în timpul proiecției filmului Batman „The Dark Knight Rises”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și