Luni, 20 iunie, candidații la Bacalaureat 2022 au susținut proba la Limba română. Examenul va continua miercuri, 22 iunie, cu proba la alegere, iar joi, 23 iunie, cu proba la limba maternă, potrivit calendarului Ministerului Educației.

Subiecte Matematică, Bacalaureat 2022
La Matematică, subiectele sunt diferențiate pe filiere/profiluri astfel:

Subiect M1 – mate-info

Subiect M2 – științele naturii

Subiect M3 – tehnologic

Rezultate Bacalaureat 2022
Primele rezultate vor fi afişate în data de 27 iunie până la ora 12,00. Pentru depunerea contestaţiilor a fost alocat intervalul orar 12,00 - 18,00 în aceeaşi zi. Rezultatele finale vor fi afişate pe 1 iulie.

Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii studiilor liceale care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au fost notaţi cel puţin cu 5 la fiecare dintre acestea, obţinând cel puţin media 6 la probele scrise.

După proba scrisă de Limba română de la Bacalaureat 2022, marți, 21 iunie, este programată proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), iar miercuri, 22 iunie, va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba si literatura maternă se va desfășura joi, 23 iunie.

Subiectele la Matematică de la Bacalaureat 2022, profil real mate-info și tehnologic

Subiectele la Matematică de la Bacalaureat 2022, profil real mate-info și tehnologic

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet