Aceștia ne asigură nouă, orășenilor, produse de calitate ridicată și proaspete, pe care cu greu reușesc să le vândă din cauza concurenței incorecte pe care le exercită supermarketurile.

Din discuțiile avute cu aceștia, am ajuns la concluzia că cu toții sunt foarte speriați și nemulțumiți de faptul că Guvernul ar putea lua decizia închiderii piețelor agro-alimentare în toată țara sau în zonele cu rate ridicate de infectare cu SARS CoV2. .

Chiar dacă sunt speriați de posibilitatea închiderii piețelor de către Guvern, micii producători totuși trăiesc cu speranța că nu se vor închide, având încredere în Pro România, primul partid care s-a opus vehement închiderii piețelor și a luat partea micilor producători agricoli.

În altă ordine de idei, producătorii locali s-au arătat nemulțumiți de condițiile în care trebuie să își vândă produsele în Piața agro-alimentară din Sighet. Le-am explicat că pentru viitorii parlamentari ai Pro România, alocarea de fonduri de la bugetul de stat pentru modernizarea pieței din Sighet este o prioritate maximă.

Sunt PRO susținerii micilor producători locali! Sunt PRO ROMÂNIA!

Nicolae Iuga
candidat Camera Deputaților din partea Pro RomâniaArticol comandat de Partidul PRO România Maramureș, CMF 11200008

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și