Iar acum vedeta se bucură de luna de miere, departe de ţară, pe tărâmuri mai calde. Andreea a postat şi o imagine din călătoria în Qatar, în care apare toată numai un zâmbet, cu mult mai puţine kilograme pe ea şi în culmea fericirii, mai ales că alături de ea nu îl are doar pe Tuncay, soţul ei în vârstă de 27 de ani, dar şi pe fiica ei, Violeta.

"Dragii mei, dragele mele, vă mulţumesc cu toată inima pentru minunatele mesaje, apeluri, sms-uri cu gânduri calde şi iertare vouă că nu v-am răspuns, dar sper să înţelegeţi de ce am ales să stau departe de telefon sau de internet şi să trăiesc aceste zile aşa cum simt: în linişte, iubire şi pace sufletească. Aveam nevoie să fiu cu mintea şi cu inima doar lângă cele două suflete atât de importante pentru mine, în intimitate. Pentru familia noastră, această a fost cea mai bună alegere. Va mulţumesc pentru că-mi înţelegeţi nevoia de discreţie, mi-am dorit să trăiesc momentul nostru frumos şi sensibil doar la adăpostul vieţii noastre private, fără fast, simplu şi cu decentă potrivită amândurora.

Şi dacă alegerea mea este să nu întru în detalii cu privire la acest moment important pentru cuplul nostru, sper să îmi înţelegeţi şi această alegere şi nevoia sufletească. Aş vrea tare mult să va rog să nu va supăraţi pentru faptul că nu îmi doresc interviuri cu privire la căsătorie, nu este lipsa de respect, ci doar o dorinţa profundă de a păstra puritatea unui asemenea moment. Mulţumesc pentru fiecare gând bun, va îmbrăţişez, cu respect şi aceeaşi dăruire", a scris "Zâna" pe Facebook.

Citește și