Contatactat de HotNews.ro, Ovidiu Raetchi a infirmat ca va parasi partidul de buna voie, ci ca asteapta finalizarea unei proceduri de excludere pentru el si colegul sau Aurelian Ionescu ca urmare a unei luari de pozitie prin care au solicitat public o abordare mai de dreapta a Partidului Conservator. Despre plecarea spre un alt partid, Raetchi a declarat ca o astfel de discutie este prematura.

"Astept sa se finalizeze procedura de excludere din aprtid in cazul meu si al colegului meu. Infirm informatia cum ca as parasi eu partidul", a declarat deputatul Ovidiu raetchi pentru HotNews.ro.

Intrebat daca se gandeste sa se alature unui alt partid, deputatul a spus ca nu si ca o astfel de discutie ar fi prematura.

Raetchi a explicat ca excluderea sa si a colegului sau Aurelian Ionescu ar surveni dupa ce cei doi au iesit public intr-un comunicat si au solicitat ca PC sa adopte o directie de dreapta traditionala si sa renunte la caracterul de partener politic de rang secund al stangii.

Cu toate acestea, surse politice au precizat pentru HotNews.ro ca cei doi deputati, impreuna si cu deputatul PC Cornelia Negrut ar urma sa se alature noului partid infiintat de Calin Popescu Tariceanu, Partidul Liberal Reformator.

Citește și

loading...