Pe lângă Victor Ponta, la masă se aflau și senatorii PSD Liviu Pop, dar și Cătălin Croitoru. Liviu Pop este fost ministru al Dialogului Social în guvernul Ponta. De asemenea, la aceeași masă îi regăsim pe Bogdan Diaconu, liderul PRU, dar și pe Marius Manolache, finul lui Victor Ponta.

Contactat de Sighet 247, senatorul Liviu Marian Pop a infirmat faptul că ar părăsi PSD, arătând că toate informațiile legate de un posibil transfer al său la PRU apărute în presa centrală „pe surse” sunt simple zvonuri.

Nu este exclus ca Victor Ponta să fie intermediarul care facilitează puntea de discuție pentru Bogdan Diaconu, care i-ar putea transfera pe senatorii Liviu Pop și Cătălin Croitoru.

Surse din PRU susțin că transferul celor doi este iminent și va fi anunțat în perioada imediat următoare. De asemenea, PRU duce o campanie intensă de racolări la Senat. „Vor trece mulți senatori PSD la noi în perioada următoare”.

Senatorul Liviu Pop a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că nu și-a negociat transferul la PRU. ”Eu și domnul Croitoru treceam pe hol și ne-am oprit să-i salutăm pe cei care stăteau la masă”, a spus Liviu Pop.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și